Europalso

Η Γνώση της Ξένης Γλώσσας Αναλλοίωτη Περιουσία για τα Παιδιά μας – Μέρος 2ο

Η Γνώση της Ξένης Γλώσσας Αναλλοίωτη Περιουσία για τα Παιδιά μας – Μέρος 2ο

Τα οφέλη της γνώσης της ξένης γλώσσας δεν σταματάνε εδώ.

(συνέχεια από το Μέρος 1ο του άρθρου)

Επιμέλεια: Europalso

Είναι πολύ περισσότερα και πολλάκις σημαντικά για τα παιδιά μας. Επιπλέον:

Ακολούθως, οι ξένες γλώσσες γίνονται το στερέωμα πάνω στο οποίο θα πατήσουν οι νέοι μας για να δημιουργήσουν το μέλλον τους και να κατακτήσουν τη ζωή τους σε όποιο τομέα και εάν έχουν διαλέξει. Η ίδια η ιστορία έχει περίτρανα αλλεπάλληλα αποδείξει πως καμία κρίση δεν δύναται να κρατήσει για πάντα. Ακόμα και ως φυσικός νόμος, κάθε καταιγίδα θα κοπάσει και κάθε συννεφιά θα ξαστερώσει. Άλλωστε, ο ήλιος ανατέλλει κάθε μέρα ακόμα και όταν κρύβεται πίσω από τα σύννεφα. Έτσι, είναι βέβαιο, για τους νέους μας θα έρθει η Άνοιξη και μαζί η δική τους ευημερία.

Είναι άκρως σημαντικό όμως να γνωρίζουμε σήμερα ότι θα διακριθούν αύριο οι νέοι που θα έχουνε αποκτήσει από νωρίς τα απαραίτητα σημαντικά εφόδια και προσόντα, αυτοί που θα έχουν δουλέψει έγκαιρα και σωστά, κατανοώντας τις ανάγκες του μέλλοντος. Κάθε άλλο από ποτέ η ξένη γλώσσα βρίσκεται στις επάλξεις αυτών των αναγκών. Χωρίς τις ξένες γλώσσες υπάρχει ο κίνδυνος της απομόνωσης των παιδιών μας ακόμα και μέσα στην ίδια τους την αυριανή κοινωνία.

Χρέος των γονιών είναι να δώσουμε τις σωστές αξίες και τα σωστά εργαλεία από νωρίς στα παιδιά μας για να κατακτήσουνε τα όνειρά τους. Γιατί, το να ζεις είναι τέχνη συνάμα μυστήριο και ευλογία και το να φτιάχνεις σωστά και ευτυχισμένα το μέλλον σου στο παρών είναι η σπουδαιότερη καλλιτεχνία. Έχουμε ευθύνη να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να γίνουν καλλιτέχνες της ζωής τους από νωρίς για να μπορούμε να τα καμαρώνουμε αύριο όπως επιθυμούμε και αξίζουμε .

Ανάμεσα σε άλλα αναγκαία που ήδη γνωρίζουμε καλά εμείς οι γονείς, η άρτια γνώση της ξένης γλώσσας από νωρίς φαντάζει και είναι αναμφισβήτητα η αναλλοίωτη διαχρονική περιουσία για ένα λαμπρό μέλλον των παιδιών μας.

Exit mobile version