Europalso

Ενημέρωση για τις Εξετάσεις ESB

Ενημέρωση για τις Εξετάσεις ESB

Εξετάσεις ESB:

A. Βελτιώσεις

 

B. Δωρεάν επανεξέταση στις εξετάσεις ESB

Η ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση ισχύει:

Σημαντική διευκρίνιση:

Το δικαίωμα δωρεάν επανεξέτασης προϋποθέτει απαραίτητα:

Παράδειγμα: οι αποτυχόντες Μαΐου 2016, για να έχουν το δικαίωμα επανεξέτασης, θα πρέπει η πρώτη τους επανεξέταση να γίνει στις εξετάσεις είτε Δεκεμβρίου 2016, είτε Μαΐου 2017. Στη συνέχεια, εάν χρειαστεί επανεξέταση του υποψηφίου θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικά Δεκέμβριο 2017 και ούτω καθεξής.

 

C. UCAS

Το αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ ESB, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των προτεινόμενων από το UCAS πιστοποιητικών για εισαγωγή στα Βρετανικά Πανεπιστήμια.

 

D. Προωθητικό Υλικό Εξετάσεων ESB

Έντυπο Υλικό

Το Δημιουργικό τμήμα του Συνδέσμου επιμελήθηκε τα παρακάτω:

1. Αφίσες

Αφίσες για τις εξετάσεις ESB, στην οποία αναφέρονται τα χαρακτηριστικά των εξετάσεων, η αναγνώριση από το ΑΣΕΠ, η τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση κ.α.

2. Τρίπτυχα Εξετάσεων

ΝΕΑ προωθητικά τρίπτυχα για τις εξετάσεις ESB και EUROPALSO, το οποία διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, σε πακέτα των 25 και 50 τεμαχίων, αντίστοιχα.

 

Προτείνουμε στους Συναδέλφους να αναρτήσουν τις αφίσες στους χώρους του κέντρου τους και να μοιράσουν το τρίπτυχο σε μαθητές και γονείς. Έτσι θα συνδέσουν το κέντρο τους με τις έγκυρες και αδιάβλητες εξετάσεις ESB που τον επόμενο μήνα θα διαφημίζονται, εκτεταμένα, στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Οι αφίσες και τα έντυπα είναι διαθέσιμα στα γραφεία του Συνδέσμου και θα αποσταλούν, σταδιακά, σε όλα τα συμμετέχοντα Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

 

E. Τηλεοπτική, ραδιοφωνική και διαδικτυακή καμπάνια διαφήμισης  εξετάσεων ESB

Τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο 2016, θα προβάλλονται διαφημιστικά σποτ των εξετάσεων ESB. Η προβολή θα είναι έντονη, σε όλα τα μεγάλα κανάλια και με έμφαση στις ζώνες υψηλής τηλεθέασης. Επιπλέον, θα γίνει δυναμική καμπάνια σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε μεγάλα site του διαδικτύου, στο Google και στο Facebook.

Exit mobile version