Europalso

Παροχές Europalso προς συνεργαζόμενα Κ.Ξ.Γ: Προσομοίωση Προφορικών Εξετάσεων ESB – Cambridge – IELTS – Παρουσιάσεις – Webinars

Παροχές Europalso προς συνεργαζόμενα Κ.Ξ.Γ: Προσομοίωση Προφορικών Εξετάσεων ESB – Cambridge – IELTS - Παρουσιάσεις - Webinars

MOCK INTERVIEWS-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (Μόνο Online)

Με σκοπό την πληρέστερη προετοιμασία των υποψηφίων και την διαφήμιση του Κέντρου σας, προγραμματίζουμε την online διεξαγωγή Mock Interviews, Παρουσιάσεων και Σεμιναρίων.

Για την καλύτερη οργάνωση και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, συμπληρώστε την online φόρμα ενδιαφέροντος ΚΞΓ (πατήστε εδώ). Δήλωση Συμμετοχής: έως 28/2.

 

Στους μαθητές σας:

  1. Mock interviews:

Προσομοίωση προφορικών εξετάσεων ESB,CAMBRIDGE

Στην «Προσομοίωση» οι υποψήφιοι σας εξετάζονται στο σύνολό τους διαδικτυακά, ανά ζευγάρια. Σημειώστε εδώ ότι ο εξεταστής ΔΕΝ σας δίνει βαθμολογία για τα ζευγάρια των μαθητών, αλλά μόνο παρατηρήσεις σχετικά με την εικόνα τους.

Η διάρκεια της Προσομοίωσης είναι ανάλογη του αριθμού των υποψηφίων και του επιπέδου στο οποίο εξετάζονται.

Προσομοίωση προφορικών εξετάσεων IELTS

Στην «Προσομοίωση» o κάθε υποψήφιος εξετάζεται μόνος του, διαδικτυακά και δίνεται feedback. Η διάρκεια της Προσομοίωσης είναι 11- 14 λεπτά.

Στους μαθητές και στους καθηγητές σας:

  1. Σεμινάριο Writing (ESB):
  1. Παρουσίαση προφορικών εξετάσεων (ESB)

Στους μαθητές και στους γονείς:

  1. Παρουσίαση εξετάσεων ESB:
  1. Παρουσίαση εξετάσεων EUROPALSO:

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή απορία, επικοινωνήστε με το γραφείο εξετάσεων του Συνδέσμου, στο 210 3830752 (εσωτ.1).

Exit mobile version