Europalso

Επικαιροποίηση Αδειών ΚΞΓ, ανά διετία (UPDATE 12/5)

Επικαιροποίηση Αδειών ΚΞΓ, ανά διετία (UPDATE 12/5)

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Σύμφωνα με το Ν. 4093/2012 και τις σχετικές διευκρινιστικές εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας, όλα τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών που έχουν λάβει τη νέα άδεια, οφείλουν να την επικαιροποιούν, ανά διετία, με αναγγελία στον ΕΟΠΠΕΠ.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

Η αναγγελία αποστέλλεται, ταχυδρομικά έως την 31η Μαΐου κάθε δεύτερου έτους, από την ημερομηνία που αναγράφεται στη νέα άδεια. Προσοχή, ο φάκελος υποβάλλεται υποχρεωτικά πριν παρέλθει η διετία (λαμβάνεται υπόψη το έτος).

 

Σημαντικές επισημάνσεις:

1. Να εξετάσετε άμεσα την ημερομηνία που αναγράφεται στην τελευταία άδεια που σας έχει στείλει ο ΕΟΠΠΕΠ.

2. Για να υπολογίσετε αν έχει παρέλθει η διετία, λαμβάνετε υπόψη:

3. Σε περίπτωση που το ΚΞΓ έχει τη μορφή νομικού προσώπου, π.χ. Ο.Ε.:

4. Σε περίπτωση που έχετε κάνει τροποποίηση αδείας και τώρα διαθέτετε νέα άδεια ΕΟΠΠΕΠ, με διαφορετικό ΑΦΜ, οφείλετε να κάνετε ανάκληση της προηγούμενης, μη ισχύουσας, άδειας. Απαιτείται αποστολή email στον ΕΟΠΠΕΠ, όπου ο εκπαιδευτικός φορέας με το παλιό ΑΦΜ δηλώνει ότι έχει πάψει να λειτουργεί.

5. Σε περίπτωση που θέλετε να επικαιροποιήσετε και για φροντιστήριο Μέσης ή/και για ΚΔΒΜ1, οφείλετε να ετοιμάσετε ξεχωριστούς φακέλους για κάθε φορέα. Απαιτούνται:

 

Διευκρινήσεις / πληροφορίες: Βασίλης Παπαδημητρίου, Υποδιευθυντής Συνδέσμου (τηλ: 210-3830752, fax: 211-7600080-2, email: europalso@europalso.gr

 

Exit mobile version