Europalso

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ NLP3

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ NLP3

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕKΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Σεμινάριo NLP 3oς κύκλος

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά την επιτυχημένη πραγματοποίηση των δύο προηγουμένων κύκλων, όπου παρακολούθησαν και απέκτησαν πιστοποιητικό πάνω από 100 Μέλη,  ο Σύνδεσμος διοργανώνει και 3ο κύκλο σεμιναρίων NLP Practictioner (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός).

Εισηγήτρια:                    Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγος  Ερευνήτρια

Κόστος:                           400  τετρακόσια ευρώ

Συμμετέχοντες:             Μέλη  Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών

Τόπος:                             Θα ανακοινωθεί σύντομα

Ημερομηνίες:                Θα ανακοινωθεί σύντομα

Ώρες:                               Σάββατο, 15.00-21.00 και Κυριακή, 10.00-18.00

Διάρκεια:                       72 ώρες

 

Θεματολογία Σεμιναρίου

Ο Νευρογλωσσικός προγραμματισμός, ή αλλιώς NLP, αποτελεί μια νέα τεχνολογία εργαλείων σκέψης και συμπεριφοράς που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργούμε με τον εαυτό μας και με τους άλλους.

Με λίγα λόγια, η εκπαίδευση στο NLP αναπτύσσει δεξιότητες που αναφέρονται στην επικοινωνία και κατανόηση του ανθρώπου, και όπως κάθε άλλη εκπαίδευση χρειάζεται χρόνο και προσήλωση. Όλο το σεμινάριο βασίζεται σε ασκήσεις, σε εξάσκηση και σε μελέτη συγκεκριμένης βασικής βιβλιογραφίας.

 

Το κόστος των σεμιναρίων συμπεριλαμβάνει την κατάρτιση, την πρακτική άσκηση, το εκπαιδευτικό υλικό, τα διαλείμματα καφέ και snacks και το πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συνδέσμου, (τηλ. 210-3830752, εσωτ. 4), για να ενημερωθείτε για τις διευκολύνσεις πληρωμής, τη διαδικασία και τους όρους συμμετοχής.

Exit mobile version