Europalso

Εγκύκλιος 23/11/2021: Πρόσκληση Second Generation για απασχόληση στις εξετάσεις – Νέο, Εορταστικό σποτ Europalso – Επικαιροποίηση μελέτης ΚΞΓ για SARS-COV-2 – Εκδρομή στο Παρίσι – Ημερομηνίες, ώρες γραπτών Εξετάσεων ESB, Cambridge – Φορολογικά

Εγκύκλιος 23/11/2021: Πρόσκληση Second Generation για απασχόληση στις εξετάσεις – Νέο, Εορταστικό σποτ Europalso – Επικαιροποίηση μελέτης ΚΞΓ για SARS-COV-2 – Εκδρομή στο Παρίσι – Ημερομηνίες, ώρες γραπτών Εξετάσεων ESB, Cambridge – Φορολογικά

Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2021

Προς: Συναδέλφους Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών

Με αφορμή τη δημοσίευση της νέας ΚΥΑ (φεκ 5401/τ.Β/20-11-2021) για τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από το κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού, με ισχύ έως 6/12, σας υπενθυμίζουμε ότι πλέον οι ανεμβολίαστοι και μη νοσήσαντες ιδιοκτήτες και λοιπό προσωπικό των ΚΞΓ (γραμματείς, καθαριστές, κ.a.) υποχρεούνται σε δύο (2) rapid (αντί ενός) ανά βδομάδα, όπως ισχύει και για τους καθηγητές μας.

Οι γονείς και επισκέπτες εισέρχονται στο ΚΞΓ με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή αρνητικό PCR ή Rapid test. Επιπλέον σας επισημαίνουμε ότι για τους συναδέλφους άνω των 60 ετών, το πιστοποιητικό εμβολιασμού παύει να έχει ισχύ μετά την παρέλευση 7 μηνών από τη χορήγηση της β’ δόσης. Τέλος, για την χορήγηση της αναμνηστικής, γ’ δόσης, για όλες τις ηλικίες, η πλατφόρμα στο emvolio.gov.gr ανοίγει στους 5,5 μήνες μετά την β’ δόση.

Θέμα 1ον:         Πρόσκληση Second Generation για Στελέχωση Εξεταστικών Κέντρων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. προσφέρει ευκαιρίες απασχόλησης και προσκαλεί

τα ενήλικα μέλη του Second Generation να συμμετέχουν στη Στελέχωση Εξεταστικών Κέντρων

κατά τις ημέρες διεξαγωγής των εξετάσεων ESB, Cambridge, δηλαδή τα Σαββατοκύριακα εξεταστικής Δεκεμβρίου, 4-5/12, 11-12/12 και 18-19/12 (πατήστε εδώ) και δηλώστε μας το ενδιαφέρον σας έως 26/11

Θέμα 2ον          Νέο εορταστικό διαφημιστικό σποτ Europalso

Δημιουργήσαμε νέο διαφημιστικό σποτ EUROPALSO εμπνευσμένο από την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών (πατήστε εδώ)

Επιπλέον, σας συνιστούμε να κατεβάσετε άμεσα και τα προηγούμενα εορταστικά μας σποτ για να τα προβάλετε στο Κέντρο σας καθώς και να τα κοινοποιήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) του Κέντρου σας (πατήστε εδώ) και (πατήστε εδώ)

Με την προβολή των σποτ και αξιοποιώντας την αμεσότητα του διαδικτύου, υπενθυμίζουμε στο κοινό τη σημαντική παρουσία μας και ευχόμαστε χρόνια πολλά με διασκεδαστικό τρόπο.

Θέμα 3ον        Νέα Επικαιροποίηση ΚΞΓ για τον ιό SARS-COV-2 – Τεχνικός Ασφαλείας

Συνάδελφοι, για την αφίσα COVID FREE του ΚΞΓ σας, πατήστε εδώ.

 Η νέα επικαιροποίηση της μελέτης εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου του Τεχνικού Ασφαλείας για τον ιό SARS-COV-2 είναι η τρίτη κατά σειρά, και έρχεται να συμπληρώσει τις προηγούμενες επικαιροποιήσεις που σας είχε προσφέρει ο Σύνδεσμος.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στη γραμματεία του Συνδέσμου (210-3830752, αρμόδιος: κ. Παπαδημητρίου).

Θέμα 4ον          ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Ανανέωση Αδειών Διδασκαλίας έως 30/11, συνεργασία με Παθολόγο, Ψυχίατρο

Για περισσότερες οδηγίες-διευκρινήσεις σχετικά με τη διαδικασία και τους υπόχρεους για ανανέωση, (πατήστε εδώ)

Σας ενημερώνουμε ότι η δράση άμεσης χορήγησης στα γραφεία μας των απαραίτητων ιατρικών γνωματεύσεων από παθολόγο και ψυχίατρο, έχει ολοκληρωθεί.

Οι συνάδελφοι που εξακολουθούν και χρειάζονται τις σχετικές γνωματεύσεις αλλά δεν έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, καλούνται να σπεύσουν, και να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με τη γραμματεία του Συνδέσμου, έως Πέμπτη 25/11, 12.00 (210-3830752, αρμόδιος, κ. Παπαδημητρίου).

Πρόσθετα, όσοι επιθυμείτε θα έχετε και βοήθεια για την κατάθεση του φακέλου σας.

Θέμα 5ον:         Πενθήμερη Χριστουγεννιάτικη Εκδρομή

στο μαγευτικό Παρίσι, την Πόλη του Φωτός!

Για συμμετοχή επικοινωνήστε άμεσα, έως Πέμπτη 25/11, με το Ταμείο Αρωγής (210-3830752: αρμόδια, κα Αλκμήνη Παπαδοπούλου)

Θέμα 6ον:         Διαβίβαση παραστατικών σε ΜyData

Αναφορικά με την διαβίβαση των παραστατικών στην πλατφόρμα ΜyData (ηλεκτρονικά βιβλία), σας υπενθυμίζουμε τα εξής:

  1. Υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν εφαρμογή που παρέχει η ίδια η ΑΑΔΕ.
  2. Παράλληλα, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των συναδέλφων, ο Σύνδεσμος για όσους επιθυμούν πέτυχε μια συμφέρουσα οικονομική πρόταση που συμπεριλαμβάνει: ετήσια συνδρομή για χρήση web εφαρμογής, εκπαιδευτικό σεμινάριο πάνω στη χρήση της, απαντήσεις σε ερωτήματα μέσω γραπτών μηνυμάτων, ενισχυμένη τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου με εξειδικευμένο σύμβουλο (προαιρετική παροχή με επιπλέον χρέωση). Το ετήσιο κόστος της πρότασης ανέρχεται σε €55 (συν €25 για την επιπλέον, προαιρετική παροχή), συν ΦΠΑ 24%. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ για αναλυτική ενημέρωση.

Συνιστούμε στα ενδιαφερόμενα ΚΞΓ, πριν αποφασίσουν να εξετάσουν τις προτάσεις που υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά.

Θέμα 7ον        IEC – International Examination Centre                                  

Για εκπρόθεσμες και συμπληρωματικές αιτήσεις επικοινωνήστε άμεσα

με το Γραφείο Εξετάσεων

Θέμα 8ον:       IELTS, συνεργασία Europalso – British Council (πατήστε εδώ)

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Θέμα 9ον:         Tax Advisory Office, Φορολογικά – Λογιστικά

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Έφη Θεοχάρη Γεώργιος Ζηκόπουλος
Exit mobile version