fbpx
More
  ΑρχικήΕιδήσεις« Η δυναμική σύνθεση των ΚΞΓ ανοίγει ορίζοντες »: 35o ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ...

  « Η δυναμική σύνθεση των ΚΞΓ ανοίγει ορίζοντες »: 35o ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ EUROPALSO – 5/3 InterContinental

  Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, διοργανώνει το 35ο Συνέδριο και την Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου & Εποπτικών Μέσων Διδασκαλίας, την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, στο Athenaeum InterContinental (Λ. Συγγρού 89-93).

  Στο Συνέδριό μας συμμετέχουν, δωρεάν, περίπου 1.000 άτομα, κυρίως ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και το προσωπικό τους (Διευθυντές Σπουδών, Καθηγητές – Γραμματείς, κ.α.) και εκπαιδευτικοί του Δημόσιου Τομέα. Προσκεκλημένοι είναι επίσης εκπρόσωποι από τον Πολιτικό, Εκπαιδευτικό, Πνευματικό, Λογοτεχνικό χώρο, τον Κλήρο και τον Τύπο.

  Το φετινό μας Συνέδριο είναι επετειακού χαρακτήρα καθώς παράλληλα με τις εργασίες του, θα εορτάσουμε τα 70 χρόνια του εξεταστικού φορέα ESB. Θα υπάρχουν αξιόλογοι ομιλητές, πολλές δραστηριότητες και happenings, σημαντικές ανακοινώσεις και φανταστικές εκπλήξεις!

  35o ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ EUROPALSO: «Η δυναμική σύνθεση των ΚΞΓ ανοίγει ορίζοντες » 5/3 InterContinental

   Η δυναμική σύνθεση των ΚΞΓ ανοίγει ορίζοντες

  • Σύγχρονες Μέθοδοι 
  • Διεπιστημονικές Πρακτικές
  • Πιστοποίηση 
  • Ψηφιακή Τεχνολογία
  • Ενταξιακή Εκπαίδευση 
  • Συνεργατικότητα
  • Πιστοποιημένοι Καθηγητές
  • Δεξιότητες Ζωής
  • Επιχειρηματικότητα

  Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου:

  • Θα κόψουμε την ετήσια πίτα του Συνδέσμου μας και θα κληρώσουμε πλούσια δώρα.
  • Θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες και happenings, σημαντικές ανακοινώσεις και φανταστικές εκπλήξεις!
  • Θα μοιράζονται θέματα εξετάσεων ESB – Europalso (Dec 2022, May 2022), θέματα προφορικών ESB, ημερολόγιο με ημερομηνίες εξετάσεων θερινής περιόδου, διαφημιστικά leaflets / αφίσες εξετάσεων ESB – Europalso – Cambridge.
  • Θα μοιράζεται το περιοδικό πρόγραμμα του 35ου Συνεδρίου με τους εισηγητές/επίσημους προσκεκλημένους της κεντρικής εκδήλωσης και τις αξιόλογες εμπορικές και εκπαιδευτικές ομιλίες.
  • Ομάδα  Second Generation θα παρέχει δημιουργική απασχόληση στα παιδιά με χειροκατασκευές, κουκλοθέατρο, αφήγηση παραμυθιών, ζωγραφική κ.α.

  Για το πρόγραμμα ομιλιών πατήστε εδώ

  Το Ετήσιο Συνέδριο, πρόκειται για έναν εξαιρετικά επιτυχημένο και καθιερωμένο θεσμό, ο οποίος πλαισιώνεται και συμπεριλαμβάνει τα παρακάτω:

  Έκθεση ξενόγλωσσου βιβλίου και εποπτικών μέσων διδασκαλίας. Εκδότες και επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τις νέες τους εκδόσεις και άλλα εκπαιδευτικά προϊόντα και εφαρμογές σε ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο.
  Ομιλίες εμπορικού περιεχομένου (Commercial Presentations). 25λεπτες ή 50λεπτες προωθητικές/εκπαιδευτικές εισηγήσεις.
  Χορηγίες. Ανάλογα με το ύψος της χορηγίας, παρέχεται μια ευρεία γκάμα μορφών προβολής του συμμετέχοντα εκθέτη – ομιλητή-χορηγού.
  Περιοδικά-Έντυπα-Διαφημιστικά. Σε όλες τις Εκδόσεις του Συνδέσμου μας προβάλλονται οι χορηγοί, εκθέτες και ομιλητές. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα επιπλέον διαφημιστικής καταχώρησης.

  Συνοπτικό τρίπτυχο πρόγραμμα του Συνεδρίου. Αποστέλλεται σε 10.000 e-mail.
  Το Πρόγραμμα του Συνεδρίου. Εκδίδεται σε 3.500 αντίτυπα, περιλαμβάνει τις ομιλίες, τους εκθέτες και άρθρα σχετικά με το Συνέδριο, διανέμεται στους συμμετέχοντες και αποστέλλεται στους προσκεκλημένους.
  Το Περιοδικό «Parents Europalso Magazine». Εκδίδεται σε 60.000 αντίτυπα, φιλοξενεί άρθρα επιστημονικού, κοινωνικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου και διανέμεται όλο το Σεπτέμβριο στους μαθητές και τις οικογένειές τους μέσω των κέντρων ξένων γλωσσών.

  Microsite Conference: Φιλοξενείται στην ιστοσελίδα europalso.gr και περιέχει όλα τα ετήσια Συνέδρια του Συνδέσμου. Ειδικά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο ενημερώνεται καθημερινά με νεώτερα στοιχεία. Την συγκεκριμένη περίοδο αναρτώνται παράλληλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων ESB, CAMBRIDGE & ΕUROPALSO περιόδου Μαΐου. Ως εκ τούτου, η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας κυρίως από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, επιπλέον των γονέων και μαθητών είναι πολύ μεγάλη, με περίπου 2.700.000 hits μηνιαίως.
  Έκθεση εκδόσεων που αφορούν τις εξετάσεις ESB. Ξεχωριστό περίπτερο για ειδική προβολή των βιβλίων εξετάσεων ESB.

  Βασικοί στόχοι του Συνεδρίου, με γνώμονα την βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των Κέντρων Ξένων Γλωσσών, είναι:
  η ενημέρωση των ιδιοκτητών και καθηγητών ξένων γλωσσών πάνω σε νέες διδακτικές μεθόδους, εκδοτικά εργαλεία και τεχνολογίες,
  η ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα σε ειδικούς και επαγγελματίες του χώρου,
  η παρουσίαση καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών και δράσεων για την ενδυνάμωση και στήριξη των ιδιοκτητών-επιχειρηματιών.

  Δείτε εδώ το link για την σελίδα του Συνεδρίου

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
  Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
  Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
  - Advertisment -

  Τελευταία Νέα

  Γραφείο Εξετάσεων