fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςCLUB ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ

    CLUB ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ

    Mε πρωτοβουλία των Προέδρων του Συνδέσμου και του Ταμείου Αρωγής, και με τη σύμφωνη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συνδέσμου, ο Σύνδεσμός μας προχωράει στη σύσταση Club Μέριμνας και Αγάπης με μοναδικό στόχο των συντονισμό των προσπαθειών για έμπρακτη στήριξη φτωχών συνανθρώπων μας και κυρίως παιδιών.

    Εν όψει των εορτών, αλλά και με δεδομένη τη βαθιά οικονομική κρίση και ύφεση που πλήττουν τη χώρα μας, ως πρώτη ενέργεια ορίστηκε να συγκεντρωθούν αγαθά στα γραφεία του Συνδέσμου, και ειδικότερα τρόφιμα μακράς συντήρησης, τα οποία στη συνέχεια θα διανεμηθούν σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

    Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, καλούμε όσα από τα μέλη μας μπορούν και επιθυμούν να συνδράμουν με προσφορά τροφίμων, όπως όσπρια, γάλα σε κουτί, κονσέρβες, ζάχαρη, κλπ.

    Αφορμή για την μεγάλη αυτή εκστρατεία, θα δώσουν μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε να λάβουν χώρα μέσα στους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να διοργανωθούν ημερίδες και reunions, με καλεσμένους αξιόλογους ομιλητές, οι οποίες θα διεξάγονται ημέρα Τετάρτη έως και τα Χριστούγεννα.

    Σας προτείνουμε, εφόσον επιθυμείτε να κάνετε κάποια προσφορά αγάπης, να την καταθέσετε κατά τη διάρκεια μιας εκ των παραπάνω εκδηλώσεων, σε οποιαδήποτε εσείς αποφασίσετε ότι μπορείτε και θέλετε να συμμετέχετε.

    Σύντομα θα σας αποσταλεί αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

    Όσα Μέλη επιθυμούν μπορούν να έρθουν σε επαφή με την Έφορο Εκδηλώσεων κα Μαίρη Νικαλέξη, 6940825143. Υπεύθυνη από τη γραμματεία του Συνδέσμου είναι η κα Μαίρη Μπερδέση, (210-3830752)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων