Διαφημιστική καμπάνια EUROPALSO SOCIETY

Διαφήμιση EUROPALSO SOCIETY

και προβολή των Κέντρων Ξένων Γλωσσών

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Σας ενημερώνουμε ότι από τις αρχές Ιουνίου θα προβάλλεται στην τηλεόραση, σε κανάλια υψηλής τηλεθέασης, το νέο διαφημιστικό σποτ του Europalso Society, το οποίο φέτος αναφέρεται στην κοινωνική μάθηση στην τάξη των κέντρων ξένων γλωσσών.

Η συνεχής καμπάνια που «τρέχει» καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, υπέρ της κοινωνικής μάθησης των Κ.Ξ.Γ. Europalso Society θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο κατά την περίοδο των εγγραφών, από τέλη Αυγούστου έως 20 Σεπτεμβρίου με περισσότερα από 500 σποτ.

 

Σας θυμίζουμε, επίσης, ότι στις συχνότητες ALPHA 9.89 και Στο Κόκκινο 105,5 FM, εκπέμπονται ραδιοφωνικά σποτ που αφορούν:

  • Το σύστημα ελέγχου Europalso Society for Quality Testing
  • Τις εξετάσεις αξιολόγησης EUROPALSO
  • Τα πλεονεκτήματα της Κοινωνικής Μάθησης στην τάξη έναντι των ιδιαιτέρων μαθημάτων

Όπως γνωρίζετε, το Europalso Society for Quality Testing είναι ένα μεγάλο brand name. Υπάρχει εδώ και δέκα χρόνια και χαρακτηρίζει περίπου 500 ΚΞΓ. Προσφέρει δε, επιπλέον της διαφημιστικής καμπάνιας στα Μ.Μ.Ε., και πολυάριθμες παροχές και προνόμια που συνεχώς εμπλουτίζονται.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις και την διαδικασία εγγραφής, απευθυνθείτε στη γραμματεία του Συνδέσμου, στο 2103830752, εσωτ. 2 (υπεύθυνη: κα Μπερδέση).

 

Συνάδελφοι,

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. σας καλούν

να ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ

των πλεονεκτημάτων που σας δίνει το Europalso Society

και να εγγραφείτε ΤΩΡΑ!