fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςΕναρμόνιση αδειών ΚΞΓ με Ν. 4093

    Εναρμόνιση αδειών ΚΞΓ με Ν. 4093

    Αγαπητοί Συνάδελφοι,

    Σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες του ΔΣ προκειμένου να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής φακέλων για εναρμόνιση με τον ν. 4093.

    Ωστόσο, όπως σας είχαμε προτείνει και με παλαιότερη ανακοίνωσή μας (βλ. εγκύκλιο υπ αριθμ. 31220-3/652/31-12-2014), η ασφαλέστερη επιλογή είναι να προβείτε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες και διαδικασίες που προβλέπει ο ΕΟΠΠΕΠ προκειμένου να εναρμονίσετε τις άδειες σας.

     

    Υπενθυμίζουμε τα ακόλουθα:

    • πληροφορίες για τη διαδικασία εναρμόνισης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορείτε να αναζητήσετε εδώ.
    • Στα πλαίσια των αναβαθμισμένων υπηρεσιών του Συνδέσμου, λειτουργεί ειδικό τμήμα, το EOPPEP Helpline office, για την παροχή συμβουλών σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και την εναρμόνιση με τον ν.4093/2012.
      • για επείγοντα ερωτήματα, ο υποδιευθυντής, κ. Παπαδημητρίου είναι πρόθυμος να σας εξυπηρετεί, καθημερινά, 10:00  16:00.
      • ο πολιτικός μηχανικός και σύμβουλος του Συνδέσμου, κος Μαλαπέτσας, απαντά τηλεφωνικά αλλά και με κατ ιδίαν συναντήσεις, στα γραφεία του Συνδέσμου, κάθε Πέμπτη, 14.30  16.30.
    • υπάρχουν διαθέσιμες στη γραμματεία του Συνδέσμου λίστες με προτεινόμενους πολιτικούς μηχανικούς και τεχνικούς πυρασφάλειας (νομού Αττικής).

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων