ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ.

ευχαριστούν τα 500 μέλη που συμμετείχαν

στην μεγαλειώδη συγκέντρωση του Συνδέσμου μας

την Κυριακή, 18 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Στην εκδήλωση ενημερώθηκαν τα μέλη μας για τα νέα φοροτεχνικά θέματα από τον κ. Αθανάσιο Παπαλυμπέρη, και για την επικαιροποίηση των αδειών ΚΞΓ από τον κ. Νικόλαο Μαλαπέτσα. Ακολούθησε η καθιερωμένη ετήσια κοπή πίτας, δείπνο, μουσική και χορός.

Εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι: ’δωνις Γεωργιάδης και Ζωή Ράπτη, από την Νέα Δημοκρατία, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Στέλιος Ελληνιάδης από το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, Δημήτρης Καρέλας, από το ΠΑ.ΣΟ.Κ., Τρύφων Καβαθάς και Χρήστος Αηδόνις, από το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

Επίσης, παρευρέθηκαν τα μέλη μας – υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές, Ζέττα Μπέλλου, από τη Νέα Δημοκρατία και Κωνσταντίνα Αντερριώτη, από το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ, στις οποίες και ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι φίλοι του Συνδέσμου μας, κ.κ.: Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος ΕΕΑ, Νικόλαος Γρέντζελος, Πρόεδρος ΔΣ «ΕΡΜΗΣ ΕΕΑ», Παναγιώτης Κολλάρος, Οικονομικός Επόπτης ΕΕΑ, καθώς και οι άξιοι συνεργάτες μας, Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγος-Ερευνήτρια, Λιλίκα Κουρή, Εκπαιδεύτρια Καθηγητών, Στέλλα Φλωρά, εξειδικευμένη εισηγήτρια σε ζητήματα ασφάλειας διαδικτύου, Στρατής Σημαντήρης, νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου μας και Κωνσταντίνος Κατσακιώρης, νομικός σύμβουλος του Τ.Α. Μας τίμησε, επίσης, με την παρουσίας της η κα Μάχη Νικολάρα, έγκριτη δημοσιογράφος στην εκπαίδευση, ALPHA Radio 989.

Στην εκδήλωση τα μέλη μας έλαβαν:

α) την επικαιροποιημένη έκδοση του φοροτεχνικού εντύπου, που

επιμελείται ο κος Παπαλυμπέρης.

β) το προωθητικό έντυπο ‘Αξιολόγηση των Μαθητών και Europalso

Quality Testing’ για να το μοιράσουν στους μαθητές τους, στην

περίοδο των δηλώσεων για τις εξετάσεις Europalso.

Δείτε παρακάτω αναλυτικό φωτογραφικό αφιέρωμα από την εκδήλωση.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ