Το Europalso σας προσκαλεί στο 39ο Ετήσιο Συνέδριο TESOL GreeceΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

O Πρόεδρος κ. Γεώργιος Ζηκόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. σας προσκαλούν στο 39ο Ετήσιο Συνέδριο TESOL Greece με θέμα: «Be Creative and Inspire!»,

 Σαββατοκύριακο, 3 – 4 Μαρτίου 2018 (DEREE – Γραβιάς 4, Αγία Παρασκευή, 15342)

 κεντρικοί ομιλητές:

Kieran Donaghy, Nicky Hockly,

Luke Prodromou and Joan Kang Shin

Προσκεκλημένοι να συμμετέχουν στις εργασίες του Συνεδρίου είναι όλοι οι Ιδιοκτήτες, Μέλη και μη μέλη του Συνδέσμου και το προσωπικό των Κέντρων τους (Διευθυντές Σπουδών, Καθηγητές – Γραμματείς, κ.λπ.)

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία:

  • να παρακολουθήσουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες με αντικείμενο την εκπαίδευση και την κατάρτιση.
  • να επισκεφθούν την έκθεση ξενόγλωσσου βιβλίου που θα φιλοξενείται στα πλαίσια των εργασιών του Συνεδρίου, καθώς και το περίπτερο των εξετάσεων ESB-Europalso.

 

Σημαντική παροχή για τα Μέλη το κόστος ετήσιας συνδρομής στο TESOL, που συμπεριλαμβάνει συμμετοχή σε όλες τις δράσεις, εκδηλώσεις και σεμινάρια που πραγματοποιεί ο οργανισμός, καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το Europalso Society – ESB.

 

Για την αφίσα του Συνεδρίου πατήστε εδώ

Για το αναλυτικό πρόγραμμα θα σας ενημερώσουμε σύντομα

Για δηλώσεις συμμετοχής, αλλά και για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη γραμματείας, κ. Γεωργία Μπάκιτα, τηλ.: 210-3830752. Εναλλακτικά, το ενδιαφέρον σας μπορείτε να το δηλώσετε  στο [email protected], ή στο φαξ  2117600080.

Προσοχή: Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για να λάβετε μέρος στην εκδήλωση.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε Χρυσός Χορηγός (Gold Sponsor) σε ένα από τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά γεγονότα της χρονιάς.

 

Το Europalso και οι εξετάσεις ESB θα χαρούν να σας δουν από κοντά

στο περίπτερό τους και να σας καλωσορίσουν στο 39ο Συνέδριο TESOL.