Research and Promotion Centre for T.F.L. EUROPALSO

Επιδοτούμενα Σεμινάρια ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ 1-49, 2018 για εργαζομένους

Ο Σύνδεσμός μας διοργανώνει και εφέτος τα επιδοτούμενα εκπαιδευτικά σεμινάρια ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ. Δικαίωμα συμμετοχής έχει το προσωπικό των Κέντρων Ξένων Γλωσσών (καθηγητές και γραμματείς) που συμπεριλαμβάνεται στις καταστάσεις ΙΚΑ του κέντρου.

Τα σεμινάρια σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο του ΟΑΕΔ, είναι διάρκειας 40 ωρών και ολοκληρώνονται σε 10 (3 ώρες περίπου), πρωινές συναντήσεις. Οι καταρτιζόμενοι επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ, με το ποσό των 200€. Η πραγματοποίηση της υλοποίησης των σεμιναρίων θα ξεκινήσει αμέσως μετά την έγκριση των τμημάτων από τον ΟΑΕΔ.

Επισημαίνουμε ότι:

  • τα σεμινάρια ΛΑΕΚ που διεξάγονται από τον Σύνδεσμό μας, είναι ειδικά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών μας
  • τα τμήματα των εκπαιδευομένων αποτελούνται αμιγώς από καθηγητές και γραμματείς που απασχολούνται στα Κέντρα μας
  • η θεματολογία και οι εκπαιδευτές ανανεώνονται συνεχώς, ακολουθώντας τις νεώτερες εξελίξεις

Για την συμμετοχή των εργαζομένων σας στο πρόγραμμα, τα Μέλη θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά (με fax ή με e-mail) ή να προσκομίσουν α) την υπεύθυνη δήλωση ανά καταρτιζόμενο (συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από τον κάθε εργαζόμενο), και β) τον πίνακα καταρτιζομένων, συμπληρωμένο με τα στοιχεία της επιχείρησης και των εργαζομένων και υπογεγραμμένο ανά ενδιαφερόμενο Ιδιοκτήτη/Εργαζόμενο.

Θα πρέπει οπωσδήποτε να επιβεβαιώσετε τηλεφωνικά, την παραλαβή των δικαιολογητικών σας. Υπεύθυνη: κα Μπάκιτα Γεωργία, τηλ. 210-3830752, εσωτ. 4.

Προθεσμία αποστολής δικαιολογητικών έως Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΛΑΕΚ σεμινάρια διοργανώνονται από διάφορους φορείς. Πιθανόν να σας καλούν, άτομα εκτός του Κλάδου μας και να σας ζητούν δικαιολογητικά, χωρίς να σας διευκρινίζουν ότι δεν συνεργάζονται με τον Σύνδεσμό μας. Παρακαλούμε να ενημερώνετε, άμεσα, την Γραμματεία του Συνδέσμου μας.

Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες