fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςΓραφείο ΕξετάσεωνΠαροχές Europalso προς συνεργαζόμενα Κ.Ξ.Γ: Προσομοίωση Προφορικών Εξετάσεων ESB – Cambridge –...

    Παροχές Europalso προς συνεργαζόμενα Κ.Ξ.Γ: Προσομοίωση Προφορικών Εξετάσεων ESB – Cambridge – IELTS – Παρουσιάσεις – Webinars

    MOCK INTERVIEWS-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (Μόνο Online)

    Με σκοπό την πληρέστερη προετοιμασία των υποψηφίων και την διαφήμιση του Κέντρου σας, προγραμματίζουμε την online διεξαγωγή Mock Interviews, Παρουσιάσεων και Σεμιναρίων.

    Για την καλύτερη οργάνωση και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, συμπληρώστε την online φόρμα ενδιαφέροντος ΚΞΓ (πατήστε εδώ). Δήλωση Συμμετοχής: έως 28/2.

     

    Στους μαθητές σας:

    1. Mock interviews:
    • Προσομοίωση που αφορά στις εξετάσεις ESB,CAMBRIDGE προσφέρεται από έμπειρους, ειδικά εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους εξεταστές-συμβούλους για τα ΚΞΓ που δηλώνουν υποψηφίους στην εξεταστική Μαΐου-Ιουνίου 2022.

    Προσομοίωση προφορικών εξετάσεων ESB,CAMBRIDGE

    Στην «Προσομοίωση» οι υποψήφιοι σας εξετάζονται στο σύνολό τους διαδικτυακά, ανά ζευγάρια. Σημειώστε εδώ ότι ο εξεταστής ΔΕΝ σας δίνει βαθμολογία για τα ζευγάρια των μαθητών, αλλά μόνο παρατηρήσεις σχετικά με την εικόνα τους.

    Η διάρκεια της Προσομοίωσης είναι ανάλογη του αριθμού των υποψηφίων και του επιπέδου στο οποίο εξετάζονται.

    • Προσομοίωση που αφορά στις εξετάσεις IELTS προσφέρεται από έμπειρους, ειδικά εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους εξεταστές-συμβούλους για τα ΚΞΓ.

    Προσομοίωση προφορικών εξετάσεων IELTS

    Στην «Προσομοίωση» o κάθε υποψήφιος εξετάζεται μόνος του, διαδικτυακά και δίνεται feedback. Η διάρκεια της Προσομοίωσης είναι 11- 14 λεπτά.

    Στους μαθητές και στους καθηγητές σας:

    1. Σεμινάριο Writing (ESB):
    • Με ποιους τρόπους μπορούμε να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να γράψουν καλύτερες εκθέσεις, για μαθητές και καθηγητές. Η διάρκεια του online σεμιναρίου είναι περίπου 1 ώρα.
    1. Παρουσίαση προφορικών εξετάσεων (ESB)
    • Στην online «Παρουσίαση» οι μαθητές σας που έχουν δηλωθεί να συμμετέχουν στις εξετάσεις, συγκεντρώνονται όλοι σε μια αίθουσα διδασκαλίας και ο Εξεταστής, τους αναλύει την διαδικασία Προφορικής εξέτασης, ενώ εξετάζει ενδεικτικά 1 με 2 ζευγάρια, παρουσία των υπόλοιπων υποψήφιων. Η διάρκεια της παρουσίασης είναι περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.

    Στους μαθητές και στους γονείς:

    1. Παρουσίαση εξετάσεων ESB:
    • Παρουσίαση εξετάσεων ESB με τη χρήση Power Point. Η διάρκεια της online παρουσίασης είναι περίπου 30 λεπτά.
    1. Παρουσίαση εξετάσεων EUROPALSO:
    • Παρουσίαση εξετάσεων EUROPALSO με τη χρήση Power Point. Η διάρκεια της online παρουσίασης είναι περίπου 30 λεπτά.

    Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή απορία, επικοινωνήστε με το γραφείο εξετάσεων του Συνδέσμου, στο 210 3830752 (εσωτ.1).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων