fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςΓραφείο Μελών - ΕιδήσειςΗ αξία της συνεργατικής μάθησης σε αδειοδοτημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών (video)

    Η αξία της συνεργατικής μάθησης σε αδειοδοτημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών (video)

    Ο Γεν. Γραμματέας κος Γ. Ζηκόπουλος σε συνεργασία με το Ε.Ε.Α, δημιούργησαν διαφημιστικό βίντεο για την αξία της συνεργατικής μάθησης σε αδειοδοτημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών εν αντιθέσει με τα μαύρα ιδιαίτερα και τα παράνομα οικοδιδασκαλεία.

    Παράλληλα, το βίντεο προωθείται στα social media με τη συμβολή του Ε.Ε.Α. Σας συνιστούμε να το αξιοποιήσετε προβάλλοντας το στο Κέντρο σας και κοινοποιώντας το στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του σχολείου σας. Για να δείτε και να κάνετε share το βίντεο (πατήστε εδώ), για να κατεβάσετε το βίντεο (πατήστε εδώ). Για να δείτε σχετικό άρθρο (πατήστε εδώ).

    Στο πλαίσιο της ανάδειξης των επαγγελματικών κλάδων, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο – Europalso προχώρησε στη δημιουργία ενός στοχευμένου video με στόχο την ενημέρωση της κοινής γνώμης για τη συμβολή των κέντρων ξένων γλωσσών.

    Το video εστιάζει στην αξία της συνεργατικής μάθησης σε αδειοδοτημένο Κέντρο Ξένων Γλωσσών.

    Η μάθηση στην οργανωμένη τάξη συντελεί στην ανάπτυξη των πολύπλευρων δεξιοτήτων των μαθητών σε αντίθεση με τα ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι που περιορίζουν τις δυνατότητές τους για το παρόν και το μέλλον τους.

    Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Χατζηθεοδοσίου και το Δ.Σ μαζί με τον κ. Ζηκόπουλο, μέλος της Διοικητικής Επιτροπής Ε.Ε.Α., δίνουν τον αγώνα τους κατά των μαύρων ιδιαιτέρων μαθημάτων που ταλανίζουν τον Κλάδο με αθέμιτο ανταγωνισμό και διεκδικούν τα δίκαια αιτήματα των Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων