Καλοκαιρινή Φιλανθρωπική Συναυλία Ορχήστρας Europalso (review)

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Ζηκόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του

Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ.

ευχαριστούν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών  Μέλη που συμμετείχαν

στην φιλανθρωπική συναυλία του Συνδέσμου μας

το Σάββατο, 1 Ιουλίου, στην πλατεία Δαβάκη,

προσφέροντας, αντί εισιτηρίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας

Εξαιρετικά επιτυχημένη και με μεγάλη προσέλευση ήταν η φιλανθρωπική συναυλία που διοργάνωσε ο Σύνδεσμός μας με την αρωγή του Δήμου  Καλλιθέας.

Εκατοντάδες φίλοι μας, κάτοικοι ως επί το πλείστον της περιοχής, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του μαέστρου, Παύλου Καρποδίνη και του συνθέτη πιανίστα, Γιάννη Τσόλκα.

 

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ., κ. Γεώργιος Ζηκόπουλος, ο οποίος εν συνεχεία κάλεσε στην εξέδρα τους κ.κ. Μανώλη Κωστάκη, Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Τοπικής Ανάπτυξης και Άννα Γιαννακού  Πάσχου, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής.

 

Η εκδήλωση αποτέλεσε κυρίως μια γιορτή αλληλεγγύης, καθώς, στα πλαίσια της συναυλίας, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Ταυτόχρονα, επιφύλασσε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες όπως: γνωστά και αγαπημένα ελληνικά λαϊκά και έντεχνα τραγούδια, δροσιστικά κεράσματα και μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα.

 

Διαβάστε Επίσης: ΕΕΑ: Εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς του Europalso