fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςΓραφείο Μελών - ΕιδήσειςΠρόγραμμα κατά του Ενδοσχολικού και Διαδικτυακού Εκφοβισμού: «Live Without Bullying»

    Πρόγραμμα κατά του Ενδοσχολικού και Διαδικτυακού Εκφοβισμού: «Live Without Bullying»

     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    O Πρόεδρος κ. Γεώργιος Ζηκόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. σας προσκαλούν να αξιοποιήσετε τη δυναμική συνεργασία του Europalso με το ΚΜΟΠ και το πρόγραμμα: «Live Without Bullying»

    Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην πρόληψη και αντιμετώπιση περιστατικών ενδοσχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού και αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο για την άμεση υποστήριξη των παιδιών που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα.

    Ενημερώστε τους μαθητές σας και τις οικογένειές τους ότι με τον εξατομικευμένο κωδικό που τους έχετε δώσει για την ηλεκτρονική πλατφόρμα Europalso έχουν ταυτόχρονα πρόσβαση σε:

    1)  διακριτικές υπηρεσίες συμβουλευτικής και πληροφόρησης από επαγγελματίες και ειδικούς,

    2)  μια σειρά από εκπαιδευτικά βίντεο για την καλύτερη κατανόηση του φαινομένου του εκφοβισμού από τους γονείς.

    Παρακινείστε τους να επισκεφθούν και να περιηγηθούν σε αυτό το ψηφιακό εργαλείο και εξηγήστε τους πως με αυτό τον τρόπο μπορούν να βρουν βοήθεια, ανώνυμα και δωρεάν, οσοι έχουν υποστεί, ή βιώνουν, εκφοβισμό.

    Εντάξτε την υπηρεσία στο εκπαιδευτικό έργο του Κέντρου σας και αξιοποιήστε την ως ένα επιπλέον πλεονέκτημα του Σχολείου σας.

    Στα πλαίσια του προγράμματος, διοργανώστε ενημερωτικές και εκπαιδευτικές δράσεις με απώτερο στόχο την ευαισθητοποίηση, τη βαθύτερη κατανόηση του φαινομένου του εκφοβισμού και την αποτελεσματικότερη διαχείρισή του. Το EUROPALSO θα είναι δίπλα σας, αρωγός, σε οποιαδήποτε ενέργεια ή πρωτοβουλία επιλέξετε να υιοθετήσετε, με προωθητικό υλικό.

    Για δηλώσεις ενδιαφέροντος και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του Συνδέσμου, 210-3830752, [email protected], (αρμόδιος κος Παύλος Δήμας).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων