fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ EUROPALSO

    ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ EUROPALSO

    Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Συνδέσμου μας, και σε συνέχεια των χορηγιών που κατά καιρούς προσφέρουμε, το EUROPALSO παρέχει δωρεάν μαθήματα αγγλικής γλώσσας και μελέτης σε προστατευόμενα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

    Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 9/12/2015, στις κεντρικές δομές της Κιβωτού, η κα Μεγαλοοικονόμου  Νάκου Ελένη (Έφορος Εκδηλώσεων), εκπροσωπώντας το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, προσέφερε επιπλέον:

    • 700 μαθητικά τετράδια Europalso Society for Quality Testing
    • 50 T-Shirt με τα λογότυπα EUROPALSO και ESB

     

    Ο π. Αντώνιος Παπανικολάου και η κοινωνική λειτουργός, κα Αρτέμη Ιωάννα, αφού ευχαρίστησαν την Έφορο, εν συνεχεία την ξενάγησαν στους χώρους φιλοξενίας, στις αίθουσες διδασκαλίας και στις μονάδες περίθαλψης του Οργανισμού.

     

    Επιπλέον, η Πρόεδρος της Κιβωτού, κα Σταματία Γεωργαντή, σε επίσημη επιστολή της, διατυπώνει τα θερμά της ευχαριστήρια προς το Διοικητικό Συμβούλιο EUROPALSO.

    Στην ομιλία της, η Έφορος υπογράμμισε ότι γνώμονας των ενεργειών του Συνδέσμου είναι η ενίσχυση της Κιβωτού και του θεάρεστου έργου της και ευχαρίστησε τους καθηγητές Μέλη του Second Generation (S.G.). του Συνδέσμου που παραδίδουν τα μαθήματα.

    ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ EUROPALSO
    ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ EUROPALSO
    ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ EUROPALSO

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων