Κόψτε τα μαθήματα στο σπίτι – Επιλέξτε Κέντρο Ξένων Γλωσσών Europalso Society for Quality Testing  – Δώστε στο παιδί σας εφόδια για το μέλλον του!

Επιμέλεια: Europalso

ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Η εξέλιξη των Κέντρων Ξένων Γλωσσών είναι διαρκής και συμπορεύεται με τα νέα δεδομένα της ψηφιακής εποχής. Στην κοινωνία της επανάστασης της πληροφορίας της οποίας πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά μας, προσφέρουμε εξαιρετικές συνθήκες Συνεργατικής Μάθησης. Οι παραγωγικοί πολίτες του σήμερα και του αύριο καλούνται να διαχειρίζονται την πληροφορία. Αυτό τον χαρακτήρα αξιών διαμορφώνουμε κάθε μέρα για το παιδί σας.

Το πτυχίο από μόνο του ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ. Άρα τι αντίκρυσμα θα έχει στη ζωή του αν το παιδί σας δεν κατέχει την ξένη γλώσσα που σπούδασε;

Ελάτε μαζί μας. Εδώ στα EUROPALSO, ακολουθούμε ένα αναγνωρισμένο σύστημα σπουδών. Ελέγχουμε αποτελεσματικά και συνεχώς την πρόοδο κάθε σπουδαστή μας, αλλά και τις επιδόσεις των καθηγητών. Επίσης φροντίζουμε να έχουν οι καθηγητές μας διαρκή επιμόρφωση στις διεθνείς εξελίξεις που αφορούν στον εκσυγχρονισμό της εκπαίδευσης. Διαρκώς μαθαίνουμε πώς να μαθαίνουμε, για να επιταχύνουμε την πρόοδο των παιδιών σας.
Πριν επιλέξετε πού και πώς θα μάθει το παιδί σας ξένες γλώσσες, σκεφτείτε όλα όσα εγγυάται η οικογένεια EUROPALSO SOCIETY και θα δείτε ότι μακροπρόθεσμα είναι η αποδοτικότερη οικονομική σας επένδυση.

Συμμετοχή κάθε Μάιο στις πιστοποιημένες εξετάσεις Europalso Society for Quality Testing στα επίπεδα: Stars 1, Stars 2, Beginners, Elementary και Basic.

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ TO ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ:

• Αποκτά εμπειρίες ζωής
• Επιβραβεύονται οι προσπάθειες του για όλη τη χρονιά
• Είναι κίνητρο για να προσπαθεί αποτελεσματικά στη διάρκεια της χρονιάς
• Κινητοποιεί τη θέληση του να συνεχίσει αποτελεσματικά και τη νέα χρονιά

Εδώ είναι δυνατόν να “πετάει”

Σε αντίθεση με τα μαθήματα ξένων γλωσσών στο σπίτι, στα EUROPALSO έχουμε διαμορφώσει άριστες συνθήκες μάθησης. Από τους καταρτισμένους εκπαιδευτικούς, μέχρι την άψογα διαρρυθμισμένη λειτουργικότητα των τάξεων, όλα γίνονται για ένα σκοπό: Να συμβάλλουν στην καλλιέργεια και στην ανάπτυξη των μαθητών. Αναγκαία προϋπόθεση για να κατέχουν ουσιαστικά τη γλώσσα που σπουδάζουν και όχι τυπικά για την απόκτηση ενός πτυχίου που δεν θα έχει αντίκρισμα!

IFrame

Μαζί κάνουμε τα “αδύνατα”, δυνατά

Στις οργανωμένες τάξεις Europalso, οι μαθητές αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους:

• Ανταλλάσσουν ιδέες και απόψεις χρησιμοποιώντας σαν εργαλείο ζωής τη γλώσσα που σπουδάζουν.

• Εφευρίσκουν τρόπους εποικοδομητικής επικοινωνίας που θα τους είναι χρήσιμοι στην μελλοντική τους ζωή

IFrame

Ενθάρρυνση και αυτοπεποίθηση

Η ομάδα δίνει στο μαθητή τη δυνατότητα να πάρει πρωτοβουλίες και να εκφραστεί στην ξένη γλώσσα που σπουδάζει. Η ελεύθερη έκφραση απόψεων και η ομαδική συμμετοχή γίνεται εθελοντικά, εμπλουτίζοντας και εμβαθύνοντας τις γνώσεις του μαθητή στη γλώσσα που σπουδάζει. Η ομάδα ενθαρρύνει και ο μαθητής κερδίζει αποδοχή και κοινωνικότητα, στοιχεία που τονώνουν την αυτοπεποίθηση του, βάζοντας δυνατά θεμέλια για την ενήλικη ζωή του.

IFrame

Κτίζουμε “κάτι” διαφορετικό για το μέλλον

Στα Europalso ακολουθούμε ένα επιστημονικά άρτιο σχέδιο μαθήματος. Το σχέδιο αυτό αξιοποιείται τα μέγιστα, όταν τα παιδιά μαθαίνουν ομαδικά και με την καθοδήγηση των εκπαιδευμένων, γι αυτό, καθηγητών τους. Έτσι χρησιμοποιούν σωστά γλωσσικά εργαλεία και τεχνολογικά βοηθήματα που τους προετοιμάζουν για τον πραγματικό κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύουμε την αξία της συνεργασίας και της Συνεργατικής Μάθησης.

IFrame

Τίποτα καλύτερο από την φαντασία

Η καλλιέργεια της φαντασίας στο ομαδικό μάθημα Europalso, ειναι επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδος και απαραίτητη στην ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ μάθηση μιας ξένης γλώσσας. Τα παιδιά συνειδητοποιούν την αξία της ομαδικής μάθησης μόλις έχουν την εμπειρία και δεν την αλλάζουν με τίποτα.

Εδώ χτίζει τη γλώσσα που θα “τσακίζει”

• Γιατί οι μαθητές μαζί, αυξάνουν την αυτοπεποίθηση τους

• Επιταχύνουν την πρόοδο τους

• Μιλούν περισσότερο

• Έχουν καλύτερη εμπειρία της γλώσσας

• Επιχειρηματολογούν και αναπτύσσουν πλούσιο λεξιλόγιο

Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες