Βράβευση ΕUROPALSO από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας για την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Europalso.

Με Βραβείο τιμήθηκε το EUROPALSO από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ παιδιατρικής κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Το EUROPALSO βραβεύτηκε για την κατασκευή και διαχείριση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-Europalso, ένα πρωτοποριακό εργαλείο το οποίο πρόσθετα στις εκπαιδευτικές του υπηρεσίες, παρέχει και τη δυνατότητα επαγγελματικής συμβουλευτικής υποστήριξης για παιδιά και εφήβους.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης που έγινε με αφορμή την ημερίδα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του προγράμματος ΑΡΙΑΔΝΗ, την Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα «Ιωάννης Δρακόπουλος» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τον Σύνδεσμό μας εκπροσώπησαν, o κος Γιώργος Παπαβαρσάμης, Γενικός Γραμματέας Europalso, η κα Καίτη Γεωργουλέα, μέλος ΔΣ Europalso και η κα Στέλλα Φλωρά, Σύμβουλος Διαδικτύου Europalso.

Κεντρικό θέμα της φετινής ημερίδας του προγράμματος «ΑΡΙΑΔΝΗ» ήταν: «ορθή χρήση τεχνολογιών από τα παιδιά και τους εφήβους» και η εισήγηση των κ.κ. Παπαβαρσάμη, Γεωργουλέα, Φλωρά έφερε ως τίτλο: «e-Europalso ηλεκτρονική πλατφόρμα: ένας ψηφιακός σύμβουλος για κάθε σπίτι».

Βράβευση ΕUROPALSO από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας για την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Europalso.