fbpx
More
    ΑρχικήΕιδήσειςΓραφείο Μελών - Ειδήσεις33o ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ EUROPALSO: Πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, ειδικά για τους ιδιοκτήτες Κέντρων...

    33o ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ EUROPALSO: Πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, ειδικά για τους ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών 29/8 Intercontinental

    Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, διοργανώνει το 33ο Συνέδριο και την Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου & Εποπτικών Μέσων Διδασκαλίας, την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018, στο Athenaeum Intercontinental (Λ. Συγγρού 89-93).

    Στο Συνέδριό μας συμμετέχουν, δωρεάν, περίπου 1.000 άτομα, κυρίως ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και το προσωπικό τους (Διευθυντές Σπουδών, Καθηγητές – Γραμματείς, κ.α.) και εκπαιδευτικοί του Δημόσιου Τομέα. Προσκεκλημένοι είναι επίσης εκπρόσωποι από τον Πολιτικό, Εκπαιδευτικό, Πνευματικό, Λογοτεχνικό χώρο, τον Κλήρο και τον Τύπο.

    33o ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ EUROPALSO: Πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες, ειδικά για τους ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών 29/8 Intercontinental

    Για το πρόγραμμα ομιλιών πατήστε εδώ

    [embeddoc url=”https://europalso.gr/wp-content/uploads/2018/08/SALONI_PROGRAM_33_4.pdf” download=”all”]

     

    Το Ετήσιο Συνέδριο, πρόκειται για έναν εξαιρετικά επιτυχημένο και καθιερωμένο θεσμό, ο οποίος πλαισιώνεται και συμπεριλαμβάνει τα παρακάτω:

    Έκθεση ξενόγλωσσου βιβλίου και εποπτικών μέσων διδασκαλίας. Εκδότες και επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τις νέες τους εκδόσεις και άλλα εκπαιδευτικά προϊόντα και εφαρμογές σε ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο.
    Ομιλίες εμπορικού περιεχομένου (Commercial Presentations). 25λεπτες ή 50λεπτες προωθητικές/εκπαιδευτικές εισηγήσεις.
    Χορηγίες. Ανάλογα με το ύψος της χορηγίας, παρέχεται μια ευρεία γκάμα μορφών προβολής του συμμετέχοντα εκθέτη – ομιλητή-χορηγού.
    Περιοδικά-Έντυπα-Διαφημιστικά. Σε όλες τις Εκδόσεις του Συνδέσμου μας προβάλλονται οι χορηγοί, εκθέτες και ομιλητές. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα επιπλέον διαφημιστικής καταχώρησης.

    Συνοπτικό τρίπτυχο πρόγραμμα του Συνεδρίου. Αποστέλλεται σε 10.000 e-mail.
    Το Πρόγραμμα του Συνεδρίου. Εκδίδεται σε 3.500 αντίτυπα, περιλαμβάνει τις ομιλίες, τους εκθέτες και άρθρα σχετικά με το Συνέδριο, διανέμεται στους συμμετέχοντες και αποστέλλεται στους προσκεκλημένους.
    Το Περιοδικό «Parents Europalso Magazine». Εκδίδεται σε 60.000 αντίτυπα, φιλοξενεί άρθρα επιστημονικού, κοινωνικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου και διανέμεται όλο το Σεπτέμβριο στους μαθητές και τις οικογένειές τους μέσω των κέντρων ξένων γλωσσών.

    Microsite Conference: Φιλοξενείται στην ιστοσελίδα europalso.gr και περιέχει όλα τα ετήσια Συνέδρια του Συνδέσμου. Ειδικά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο ενημερώνεται καθημερινά με νεώτερα στοιχεία. Την συγκεκριμένη περίοδο αναρτώνται παράλληλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων ESB, CAMBRIDGE & ΕUROPALSO περιόδου Μαΐου. Ως εκ τούτου, η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας κυρίως από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, επιπλέον των γονέων και μαθητών είναι πολύ μεγάλη, με περίπου 2.700.000 hits μηνιαίως (στοιχεία Μαΐου 2017).
    Έκθεση εκδόσεων που αφορούν τις εξετάσεις ESB. Ξεχωριστό περίπτερο για ειδική προβολή των βιβλίων εξετάσεων ESB.

    Βασικοί στόχοι του Συνεδρίου, με γνώμονα την βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των Κέντρων Ξένων Γλωσσών, είναι:
    η ενημέρωση των ιδιοκτητών και καθηγητών ξένων γλωσσών πάνω σε νέες διδακτικές μεθόδους, εκδοτικά εργαλεία και τεχνολογίες,
    η ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα σε ειδικούς και επαγγελματίες του χώρου,
    η παρουσίαση καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών και δράσεων για την ενδυνάμωση και στήριξη των ιδιοκτητών-επιχειρηματιών.

    Δείτε εδώ το link για την σελίδα του Συνεδρίου

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2024: Αιτήσεις – Προθεσμίες
    Εξετάσεις Europalso: Γιατί είναι σημαντικές για τους μαθητές
    Εξετάσεις ESB, CAMBRIDGE, IFG, GOETHE Μάϊος 2024: Εγγραφές – Διαδικασία – Προθεσμίες
    - Advertisment -

    Τελευταία Νέα

    Γραφείο Εξετάσεων